Jeugdsportpas2017 1Op donderdag 14 september 16:00 is het zover, dan houdt TTV Disnierats een Tafeltennis instuif. Dit initiatief sluit aan bij de Nationale Sportweek en inschrijving verloopt via de Jeugdsportpas. Ondanks de verplichte inschrijving wil de vereniging dit initiatief zo laagdrempelig mogelijk houden en is het ook mogelijk om gewoon even snel binnen te lopen om kennis te maken. Natuurlijk hebben wij het liefst dat de kinderen uit de groepen 5-8 even meedoen.

Heeft u als verenigingslid zin om bij deze ongedwongen dag een steentje bij te dragen neem dan gerust contact op met 1 van de bestuursleden. Supporters in de vorm van ouders opa's en oma's zijn welkom in onze kantine waarbij u volledig zicht hebt op alle activiteiten in de zaal. Schroom niet, meld u nu aan en beleef deze fantastische dag op onze vereniging.

Heeft uw zoon of dochter geen geduld om te wachten, kom dan gerust langs bij onze jeugdtraining op maandag van 19:00 - 20:00 en doe lekker mee. (LET OP: wegens vakantie geen jeugdtraining op maandag 24 en 31 juli en 7 augustus)

Aktiviteiten