SponsorKliksVanaf nu is het voor iedereen die TTV Disnierats een warm hart toedraagt mogelijk om de club GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.disnierats.nl

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, thuisbezorgd.nl, mediamarkt en Zalando. Alle grote webwinkels, die veel van ons vaak gebruiken om spullen te bestellen, staan erop.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Disnierats een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via TTV Disnierats kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Zonder jullie medewerking levert het niks op voor de club, en het zijn slechts een paar extra handelingen. Het zou super zijn wanneer we de club Disnierats op deze manier kunnen helpen aan extra inkomsten.


Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort!
Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

Lekker en gemakkelijk

Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en gebruik SponsorKliks.

Transacties en inkomsten bekijken

Vul op SponsorKliks uw emailadres in en u krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze vereniging. U ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.

Download de SponsorKliks APP

Nooit Meer SponsorKliks Vergeten! Download de SponsorKliks APP en selecteer onze vereniging.
Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum:

  • Coolblue
  • Bol.com
  • Thuisbezorgd.nl
  • Booking.com
  • Wehkamp
  • Zalando
  • Expedia
  • HEMA
  • Sneltoner.nl
how it works step 1 how it works step 2 how it works step 3

 

Bestelknoppen installeren

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31