TTV Disnierats vindt een veilige sportomgeving belangrijk. Daarom heeft het bestuur een vertrouwenspersoon aangesteld: Harry Sloothaak.

Omdat deze persoon geen onderdeel is van het bestuur, kun je bij deze persoon als onpartijdige partij terecht. Deze gaat je vervolgens helpen om de mogelijkheden die je hebt (of je nu een sporter, trainer of vrijwilliger bent) te doorlopen om het grensoverschrijdende gedrag waar je last van ondervindt te laten stoppen.

Het is goed om te weten dat deze persoon er niet is om een officiële melding te doen van grensoverschrijdend gedrag. Dat moet of beter gezegd mag, je zelf doen bij het bestuur. Wel zal deze persoon altijd aan het bestuur laten weten dat er een melding is gedaan. Jij bepaalt daarbij in hoeverre dit anoniem gebeurt.

 

Dus: Mocht je te maken krijgen met intimidatie of ongewenst gedrag in welke vorm dan ook, neem dan contact met onze vertrouwenspersoon op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Vertrouwenspunt sport

Mocht u of uw kind, enige zorg omtrent de kwaliteit van de uitvoering van de gedragsregels hebben of melding willen maken van een incident, maar liever niet met iemand binnen onze vereniging, dan kun u terecht bij de vertrouwenscontactpersoon van de NTTB via https://www.nttb.nl/kenniscentrum/vertrouwenscontactpersoon/.

 

Daarnaast is het ook mogelijk (eventueel anoniem) contact op te nemen met het Centrum Veilige Sport van NOC*NSF.
Medewerkers van het Centrum Veilige Sport bieden een luisterend oor, hebben een adviserende rol en kunnen doorverwijzen, bijvoorbeeld naar de politie of de sportbond voor eventuele vervolgstappen of voor slachtofferhulp.

Het Centrum Veilige Sport is bereikbaar via:
Website: https://centrumveiligesport.nl/
Telefoon: 0900-202 55 90
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31