Even voorstellen

Onze tafeltennisvereniging bestaat ruim 25 jaar. Maar tafeltennis bestaat binnen Hoorn al langer in de vorm van de tafeltennis verenigingen RATS (1976) en Disnie (1941). Door de samenvoeging van de twee verenigingen is TTV Disnierats ontstaan. Zie Historie

Feit is dat het ledenaantal van de vereniging al jaren terugloopt. Recent heeft het bestuur besloten een nieuwe structurele invulling te gaan geven aan de jeugdwerving. Dit om deze trend te keren en continuïteit voor de vereniging en de sport te waarborgen. We kunnen stellen dat deze initiatieven niet zonder succes zijn en dat we de weg vooruit weer gevonden hebben.

Wat hebben wij te bieden?

Tafeltennis is de snelste balsport ter wereld en kan gespeeld worden op ieder niveau, van jong tot oud. Wij denken dat er maar weinig kinderen zijn die de sport nog nooit hebben beoefend, al is het maar op de camping bij tante Jo. Onze vereniging heeft een eigen accommodatie aan de "Blauwe Berg 29 in Hoorn" De accommodatie beschikt over een omvat fietsenstalling, kleed- en doucheruimte, kantine en een speelzaal met een permanente opstelling van 12 wedstrijdtafels. Op deze wijze kunnen we op een goede manier een gehele schoolklas ontvangen. Doordat het een eigen pand betreft hebben we maximale flexibiliteit. Verder hebben we een gediplomeerd trainer maar bovenal een grote groep vrijwilligers die graag de sport willen promoten en jonge enthousiaste jeugd op een veilige manier willen begeleiden.

 

 

Activiteiten

Op dit moment worden de volgende activiteiten ondersteund:

• De "jeugdsportpas" van de gemeente Hoorn
• Een basisschool tafeltennistoernooi.
• Vervangende gymlessen
• Andere in overleg vast te stellen activiteiten

Voor wie zijn deze activiteiten?

Iedere leerling op het basis- en voortgezetonderwijs is welkom. In de praktijk zien we dat de sport het meest geschikt of toegankelijk is voor leerlingen van vanaf groep 5. De leerlingen kunnen hun normale gymkleding meenemen, inclusief zaalschoenen. De vereniging is voorzien van voldoende tafeltennisbatjes en ballen om de kennismaking met tafeltennis succesvol te maken.

Contactgegevens

Mocht u verder nog vragen hebben over de vereniging, de voorgenomen activiteiten of heeft u zelf ideeën of feedback dan kunt u altijd contact opnemen met het bestuur van TTV Disnierats. U kunt bijvoorbeeld een korte mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U bent natuurlijk ook welkom in ons clubgebouw.

jeugd

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31