Clubshirt

Vanaf heden hebben wij een nieuw clubshirt.

Wanneer heb ik een clubshirt nodig?

U heeft een clubshirt nodig indien u, voor Disnierats, uitkomt in de competitie van de NTTB. Heeft u al een shirt dan verplicht de vereniging u (vooralsnog) niet om, direct, over te stappen naar het nieuwe shirt. Echter zou het bestuur het wel prettig vinden dat u binnenkort de overstap maakt naar het nieuwe shirt zodat wij een uniforme "presentatie" hebben in onze wedstrijden.

Waar kan ik het shirt bestellen?

Het shirt kan besteld worden via onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan of u een heren of dames model wilt en de gewenste maat.

Kosten en betaling

Voor de aanschaf van het shirt zijn kosten verbonden: € 45,-. Onze penningmeester zal u daarvan op de hoogte brengen, alsmede wanneer de shirts beschikbaar zijn. 

Overige kleding

Naast het clubshirt hebben we nog een beperkte oplage van de volgende artikelen.

De prijzen zijn:

 Short  € 27,50
 Rok  € 30,00
 Trainingsjack  € 52,50
 Trainingsbroek  € 45,00

Mocht u hier nog interesse in hebben dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige materialen:

Op andere materialen zijn we een ledenkorting van 20 procent overeengekomen met Sport Europe. U kunt uw aankopen direct via de website van Sport Europe bestellen en met behulp van de kortingscode "20%STEFAN" wordt de korting direct berekend. Eventuele verenigingsbestellingen en bestellingen die onder onder het "vergoedingssysteem landelijke teams" vallen dienen direct via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te lopen en  kunnen niet langer gedeclareerd worden.

U kunt uw bestelling, na betaling, ophalen bij in de kantine van TTV Disnierats. Betaling vindt plaats op basis van de factuur die verzonden wordt naar het opgegeven mailadres. De factuur bevat alle betalingskenmerken voor een goede afhandeling. U ontvangt tevens bericht wanneer uw shirt klaar ligt.

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31