De jeugd is de toekomst voor onze vereniging


Helaas loopt sinds jaren het aantal leden van de vereniging en ook de tafelsport terug, zo ook bij de jeugd. Echter recent heeft het bestuur het besluit genomen om een nieuwe impuls te geven aan de werving en het behoud van de jeugd en niet zonder succes. Twee keer per week staan er nu weer jeugdige tafeltennis enthousiastelingen te ballen.

Kennismaking

Het kennismaken van eventuele nieuwe leden met de tafeltennissport kunnen we niet alleen en onze enthousiaste vrijwilligers zijn daarom hun netwerk aan het uitbouwen via de gemeente Hoorn en de basisscholen in Hoorn. Op deze wijze kunnen wij de sport zichtbaar maken via:

  • De Nationale Sportweek
  • De Jeugdsportpas
  • Activiteiten overeengekomen met gymdocenten

Doelstelling van deze activiteiten is de jeugd te laten kennismaken met de sport en deze uiteindelijk via aan lidmaatschap aan onze vereniging te verbinden.

Je plek binnen de vereniging

Mocht je na het uitvoeren van 1 van bovenstaande activiteiten de sport zo leuk vinden en overweeg je om lid te worden dan kun je onder begeleiding tafeltennisspelen op:

  • Maandag    18:30 - 19:30
  • Woensdag  18:30 - 19:30

Wil je langer blijven en zijn er nog tafels beschikbaar dan kan dit gewoon. We hebben een heleboel aardige mensen die je graag willen begeleiden om beter te leren tafeltennissen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is 88,70 Euro voor een heel jaar (70 Euro Contributie en 18,70 Bondsbijdrage). Mocht je in de toekomst wedstrijden willen gaan spelen dan ben je verplicht om een extra contributietoeslag (33,40 Euro) te betalen.

Behoud en doorstroming

Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft in de sport en zichzelf op een veilige manier kan ontwikkelen. Wij willen jouw graag als “nieuw” lid verwelkomen op 1 van de  activiteiten. Kan je echt niet wachten loop dan gewoon binnen in onze speelzaal aan de blauwe berg 29. Neem je vader of moeder mee…durf je niet alleen, kom dan gerust met een vriendje of vriendinnetje.

Vragen

Heb je nog vragen neem dan contact op met 1 van onze bestuursleden of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Spelregels

We kunnen ons voorstellen dat je niet op de hoogte bent van alle spelregels van het tafeltennis. Klik hier om je uitgebreid te laten informeren over alle wetenswaardigheden van de spel- en gedragsregels van tafeltennis. 

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31