Batje21Welkom op de website van tafeltennisvereniging Disnierats in Hoorn. Disnierats wil top- en recreatief tafeltennis combineren met oer Hollandse gezelligheid. Daar spant een ieder van ons zich voor in om dit mogelijk te maken. Via de site willen we informeren over het reilen en zeilen binnen onze vereniging, aangevuld met allerlei andere wetenswaardigheden. Het is dus het portaal voor leden en niet-leden voor informatie over onze vereniging, tafeltennis in het algemeen en voor het bestellen van tafeltennis materialen.

Mocht u door het bekijken van onze site interesse hebben in de tafeltennissport dan bent u altijd van harte welkom in ons clubhuis. Neem uw zaalschoenen mee en u kunt altijd een aantal keren een balletje meeslaan om te kijken of de sport u aanspreekt. De leden zijn meer dan willig om u te begeleiden en verder over onze vereniging te informeren.

Nationale Sportweek Instuif

Categorie
Tafeltennis
Datum
donderdag 14 september 2017 16:00 - 18:00
Locatie
Blauwe Berg 29
1625 NT Hoorn, Nederland

Tijdens deze dag krijg je de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met tafeltennis en de vereniging TTV Disnierats. Schrijf je in en neem je zaalschoenen mee en wij verzorgen de rest. De zaal is open vanaf 15:45. Wil je iets later komen of wat eerder weg dan is dat geen probleem .... dat is het mooie van een instuif je komt en gaat wanneer je wil. We verwelkomen je graag op deze fantastische dag.

Aanmelding via jeugdsportpas Hoorn

Kijk voor meer informatie over de vereniging en haar activiteiten op www.disnierats.nl

 
 

Alle datums

  • donderdag 14 september 2017 16:00 - 18:00

Powered by iCagenda

Aktiviteiten