Zomertoernooi

Het afgelopen zomertoernooi (1 juni) was weer supergezellig.

35 deelnemers in diverse poules werkten zich in het zweet en kregen een heerlijke hamburger als beloning voor hun inspanningen.

1e plaatsen waren er voor:    

Armando Siero           (hardbat )                                          

John Vis                      (comp A)

Rob Bodegraven        (comp B)

Dennis Manshanden  (recreanten)

Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!

Kichererbsen Burger - Rezept mit Bild - kochbar.de

Disnierats oppermachtig bij Jeugdtoernooi Amstelveen

Op het jeugdtoernooi in Amstelveen was Disnierats sterk vertegenwoordigd. En dat heeft zich vertaald in een ijzersterke finale tussen onze toppers Sem en Xinuo. Uiteindelijk ging Sem met de 1e plaats aan de haal en was het zilver voor Xinuo. 

De mannen hebben in het dubbelspel de halve finale gehaald. En bij de dames heeft Yente de kwartfinale behaald in het enkelspel. 

Disnierats is supertrots op jullie!

Jeugdtoernooi Amstelveen finale

Toernooi Amstelveen winnaars

Parkeren bij Disnierats

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is het parkeren bij Disnierats aan de orde gesteld.

Vanuit het bestuur is actie ondernomen naar de gemeente Hoorn voor de realisatie van een invalidenparkeerplaats en deze is inmiddels gerealiseerd.

Ook is een brief gestuurd naar onze buren, de duivensportvereniging, met het verzoek om de entree niet te blokkeren. Hopelijk gaan ze gevolg geven aan deze oproep.

Invalidenparkeerplaats kopie

 

Algemene Ledenvergadering

Op schrikkeldag, 29 februari jl., vond de Algemene Leden Vergadering plaats. 

Onder grote belangstelling van de leden heeft het bestuur verantwoording afgelegd over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar. 

Financieel loopt alles op rolletjes. Dankzij een positief resultaat kunnen we geld reserveren voor groot onderhoud en een eventuele verbouwing van de kantine. Dit jaar komt er nog geen contributieverhoging m.u.v. de verhoging van de bondsbijdrage die natuurlijk wel wordt doorberekend. De juiste bedragen staan al op de website.

In tegenstelling tot voorgaande jaren werd al vooraf gestemd voor vrijwilliger van het jaar via de inschrijvingsformulieren. Dit jaar werd Peter Heihs gekozen vanwege de grote diversiteit aan taken die hij regelmatig voor onze club doet.

Nicole en Marco werden beloond met een erelidmaatschap voor de vele jaren die zij in het bestuur hebben gezeten, waarvan een groot aantal jaren met z’n tweeën. Daarnaast geven zij de jeugd wekelijks training en organiseren zij diverse activiteiten.

De nieuwe bestuursleden werden voorgedragen en goedgekeurd door de aanwezige leden. Janita Bodegraven (secretaris) en Edwin Schoone (algemeen bestuurslid) zijn nu definitief tot het bestuur toegetreden, waardoor het bestuur weer op volle sterkte is.    

Lees het hele verslag >>http://www.disnierats.nl/informatie/beleid

ALV

Jeugdtoernooi Soest

Zaterdag 10 februari speelde de jeugd een toernooi in Soest. 

Yente heeft weer een beker mee naar huis genomen. Zij is bij de meisjes onder 13 als tweede geëindigd. Helaas verloor ze de finale van een meisje van wie zij eerder nog had gewonnen. 

Xinuo en Sem deden mee bij de leeftijdsgroep onder 17 jaar. Xinuo haalde de kwartfinale, Sem strandde nipt in de poulefase.

Jurre deed mee bij de leeftijdsgroep onder 23 jaar. Hij kon helaas maar 1 van de 4 partijen winnen. 

Goed gedaan allemaal! En volgende keer (nog) beter!

2e prijs voor Yente

Opbrengst VriendenLoterij 2023

Dankzij de leden die voor onze club meespelen in de VriendenLoterij heeft Disnierats in totaal € 1.556,10 aan extra inkomsten ontvangen het afgelopen jaar. Een prachtige bijdrage waar we als club erg blij mee zijn. Hiermee kunnen wij mooie dingen doen voor de vereniging. 

In totaal heeft de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers ruim € 5,3 miljoen geschonken aan ruim 3.700 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland het afgelopen jaar. 

Als bestuur hopen wij dat de leden ons blijven steunen via de VriendenLoterij. Minimaal 40% van jouw inleg komt namelijk ten goede aan onze club. 

Veel dank namens het bestuur!

Recreanten spelen met veel plezier

Je hoeft bij Disnierats geen competitie te spelen. Ook recreanten zijn van harte welkom. Een balletje slaan wordt gecombineerd met het sociale aspect. Tijdens pauzes en na afloop is voldoende tijd om even een kop koffie met elkaar te drinken en een praatje te maken. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Loop dan gerust binnen tijdens één van de inloopmomenten en speel mee! 

Openingstijden (disnierats.nl)

Recreanten aan de koffie

 

 

 

 

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31