Clubkampioenschappen

Tafeltennis
Datum: zaterdag 9 december 2017 13:00 - 20:00

Plaats: Hoorn, Nederland

De jaarlijkse clubkampioenschappen staan weer voor de deur en net als andere jaren vindt deze immense krachtmeting voor aanvang competitie plaats en wel op zaterdag 9 september! Verschil met voorgaande jaren is dat deze nu op zaterdag i.p.v. vrijdagavond gehouden wordt zodat er na afloop nog gezellig wat gegeten en gedronken gaat worden.

Het leuke aan dit toernooi is dat alle sterkten door elkaar spelen en je dus je eigen sterkte tegen je clubgenoten kunt bepalen. Mocht dit niet goed uit de verf komen, kan je altijd nog laten zien wat je in de 3e helft presteert, het vriendschappelijke karakter staat immers voorop!

De kookcommissie vraagt een bijdrage van €10,- per persoon om te blijven eten. Wat voor dit bedrag gefabriceerd wordt is nog een verrassing, dat hangt ook van het aantal deelnemers af.

Dus……voor gezelligheid, sportiviteit, vrijheid, gelijkheid, broederschap, geef je op voor dit leuke evenement en pak die beker die uitgereikt wordt dus onze ronde-miss (of mister).

Het toernooi begint om 13.00 dus ruim van te voren aanwezig zijn om even in te spelen en een koffietje te doen!

Inschrijving:

Je kunt jezelf inschrijven via diverse kanalen: formulier in de kantine, de Facebooksite van Disnierats of middels…….. de groene knop "registratie" in de activiteiten kalender. Geef je contactgegevens op en bij het aantal kan je het aantal deelnemers voor het "diner" opgeven. Mocht je niet willen deelnemen dan kan je dit via het formulier ook aangeven zodat we je tijdens onze "belronde" niet hoeven te benaderen.

 

 

Adres
Blauwe Berg 29
1625 NT Hoorn, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 9 december 2017 13:00 - 20:00

 

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

Powered by iCagenda

Aktiviteiten